![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2009 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki bardzo dziwny problem. Zauważyłem to na inkrementacji licznika odwiedzin, że po jednym odświeżeniu zwiększa się o trzy: Kontroler:
Model:
Myślałem że to metoda modelu trzykrotnie jest wykonywana. Wrzuciłem echo i po odświeżeniu strony tylko jeden wynik się pojawił. Napisałem szybko 3linijki kody dodającego wpis do pliku i po odświeżeniu dodało 3 wpisy więc to nie problem bazy danych. Dodałem ten sam kod zapisu do pliku do funkcji kontrolera i tu również 3 wpisy ... Z jakiego powodu metoda kontrolera może być wywoływana 3 razy ? (czytałem o przypadkach problemów z safari związanych z cachowaniem ale w innych przeglądarkach było ok - mój problem występuje we wszystkich popularnych przeglądarkach). dzieki za podpowiedzi. KB |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2009 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam chyba 3 pliki JS do obsługi Lightboxa i faktycznie gdy je usune na chwile to zliczna wizyty prawidłowo.
Jak powinienem obejść ten problem bo i modrewrite musi mi robić Pretty URLs i pliki JS muszą być. dzieki Konkretnie prototype.js robi ten problem, jak to obejść? Ten post edytował bor1904 1.10.2012, 22:07:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 00:04 |