![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Kumpel interesuje się militariami i chce zrobić dosyć rozbudowaną stronkę zawierającą opis broni wraz z kilkoma fotkami dla każdej pozycji . Wszystko chce podzielić na kilka kategorii . Najlepiej jakby to było coś prostego w zarządzaniu , cała kolekcja ma około kilkaset pozycji więc trochę będzie pracy z wstawianiem pozycji . Co polecacie na taką stronkę ? Nie mam kompletnego pojęcia o CMS czy systemach portalowych . Dotychczas bawiłem się tylko PHPBB :-) Nie musi być po polsku , spolszczenie to nie problem . Oczywiście system dodawania newsów też się przyda ale to już chyba każdy system to zawiera ? Z góry dziękuję za pomoc . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MD-Pro (www.maxdev.com) spolszczenie na mojej stronie... bierz wersję 1.06 (1.07 rc1 nie zalecana)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A możesz coś dokłądniej napisać ? Gubie się w tym.
Jak wywalić z listy zbędne moduły i zrobić np tylko liste samych kategorii w menu po lewej, bo reszta jest mu nie potrzebna. Rozumiem że mam utworzyć jakieś działy i kategorie, ale jak wstawić do nich jakieś pozycje ze zdjęciem i opisem? TO mają być Recenzje Newsy Artykuły? Bo nie moge załapać o co w tym chodzi. A moze tego nie da się zrobić przez panel i trzeba się zagłębić w kod php ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rowniez polecam MD-PRO, bo uzywalem tego CMS i jest bardzo dobry. Mozna zauwazyc duzo podobienstw do POST-NUKE. Jest prosty w obsludze a to moim zdaniem jest najwazniejsze (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) .
PS. Witam na php.PL (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 21:02 |