![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem, jak to jest mozlwie, ze skrypt php generuje inny wynik pod Mozilla, a inny pod IE6.
Chodzi o zliczanie wierszy w pliku tekstowym, Mozilla pokazuje 8, a IE 7, Mozilla ma racje ![]() Czy ktos wie, w czym problem? -------------------- Pozdrawiam,
Szymon |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehehe
![]() Zapodaj kod, bo jak dla mnie fakt, jakiej używa się przeglądarki, nie powinien tu mieć wpływu... -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie nie ma różnicy na IE ani na Mozilli:
Ten post edytował peterj 2.09.2004, 15:50:00 -------------------- Warsztat: Apache 1.3.29 / PHP 4.3.4 / MySQL 3.23.58 / Winsyntax
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat $clean_source = "inc/db/".$menu.".db"; $clean_conn = connect_pb ($clean_source); // wyszukuje wszystki strony ze starego dzialu $clean_wynik = select_pb($clean_conn, "id AND root","x > 0 AND x == ".$root_old,"id"); $clean_liczba = count_pb($clean_wynik); echo "w starym dziale jest $clean_liczba podstron<br>"; To ten kawalek kodu, funkcje pochodza z PuszBazy. Wg mnie tez przegladarka nie powinna odgrywac zadnej roznicy, bo php rzeciez po stronie serwera. Testowalem pod Opera i efekt jak w Mozilli - czyli wszystko ok. Kolejny fragment: Cytat if(!($get_url[0]==$HTTP_HOST)){ ?> <script language="JavaScript" type="text/JavaScript"> <!-- alert("<?=ALERT?>"); //--> </script> <hr> <?=ALERT?> <hr> <? } Tutaj z kolei okienko JavaScript z alertem wyskakuje 2 razy, ale tylko jiedy pierwszy raz wchodzi sie na strone, po odswiezeniu F% wyskakuje juz tylko raz ![]() Ja nie mam zielonego pojecia o co tutaj biega ![]() -------------------- Pozdrawiam,
Szymon |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2003 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oczywiscie wyczyszczeniu cache'u we wszystkich przegladarkach nie pomaga? ...i nie masz zadnych proxy poustawianych? ;>)
-------------------- www.calek.info
|
|
|
![]()
|
|
Nic a nic. Probowalem wszystkiego i nie mam pojecia w czym rzecz, wiec... usunalem te funkcje
![]() -------------------- Pozdrawiam,
Szymon |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:03 |