![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, zaćma mnie dopadła (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
czy można usunąć wszystkie wartości napidsując daną klasę/ID np. Kod a.org-klasa { border-bottom: 1px #350000 solid; background-color: #8d0101; height: 20px; width: 110px; font-size: 13px; color: #fff !important; display: inline-block; text-align: center; text-shadow: 0 1px 1px #333; color: #fff; padding: 0.3em 0.75em; vertical-align: middle; -webkit-border-radius: 3px 3px 3px 3px; -moz-border-radius: 3px; border-radius: 3px; text-decoration: none; } i chcę ją nadpisać własnym stylem ale nie chcę napisywać np: Kod border-bottom: none; bo jest to bez sensu za dużo pisania....Czy jest jakiś jeden magiczny zapis, który wyczyści mi tą klasę: Kod a.org-klasa {} Dzięki za podpowiedzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował mitring 29.09.2012, 08:11:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma. Chyba że zaczniesz się jakimś SASSem bawić i odpowiednio to zapiszesz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za pomocą JS usuń tę klasę ze wszystkich elementów, które ją mają. Problem zniknie sam.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety produkt z jakim się zmagam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nie używa LESS czy podobnych rzeczy ... jQuery będzie musiało być zaprzęgnięte o czym myślałem ale chciałem ominąć (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) no nic.
Dzięki za odpowiedzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Niestety produkt z jakim się zmagam sad.gif nie używa LESS czy podobnych rzeczy ... jQuery będzie musiało być zaprzęgnięte o czym myślałem ale chciałem ominąć sad.gif no nic. A zwykły JS to co? Kilka linijek i sprawa z głowy. Bez żadnych bibliotek. Ja też wolę, jak się da, nie używać JS, ale jak trzeba to nie widzę przeszkód. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:17 |