|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam serdecznie !
Na chwile obecną poszukuję programisty, który swoim doświadczeniem i umiejętnościami potrafił będzie stworzyć odpowiedni system zarządzający stroną, czyli CMS. Wspólnie z moim wspólnikiem tworzymy specyficzny i unikalny projekt. Oczywiście specyfikację projektu przekaże po skontaktowaniu się z moją osobą. Zależy mi aby dany programista miał już stworzony przez siebie rozbudowany autorski CMS, który będzie w stanie zmodyfikować na potrzeby mojego serwisu. Sprawa wygląda w ten sposób, że serwis jest dość specyficzny i skomplikowany dlatego ważne jest aby zainteresowana osoba posiadała już stworzony przez siebie rozbudowany CMS, który zmodyfikuję na moje potrzeby. Piszę o tym dlatego iż, wiem że stworzenie od podstaw całego systemu to koszt rzędu kilkudziesięciu tysięcy - na co niestety mnie nie stać. Poszukuję osób, które dysponują czasem i chęciami do współpracy na ściśle określonych warunkach. To co mogę zaoferować w zamian to 600 PLN + Reklama na serwisie. Powtarzam, mogę zaoferować wyłącznie 600 PLN. Zainteresowane osoby proszę o kontakt tylko i wyłącznie E-mail: zeekgroup@gmail.com Pozdrawiam Ten post edytował zeekgroup 29.09.2012, 16:34:24 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Takie rzeczy to tylko w Erze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam!
Chętnie podejmę się stworzenie CMS'a. Sądzę, iż oferowana kwota jest satysfakcjonująca, wszakże po 20 latach doświadczenia w języku PHP mój poziom opanowania języka jest na tyle wysoki, że w jeden weekend powinienem się wyrobić. Wiem, że to może być dla Pana szok, że ktoś mojego pokroju chce się podjąć zadania i że nie spodziewał się Pan że ten projekt uda się tak szybko zrealizować. Dlatego też, aby w pełni wykorzystać oferowaną przez Pana sumę, gratis dorzucę: - Profesjonalny layout graficzny dla CMS'a + kilka gotowych Templatek zrobionych przez mojego syna, który ukończył ASP w Krakowie i ma 4 lata doświadczenia w WebDesignie - System CMR (prosty, ale można go będzie zintegrować z CMS'em) - System map podobnych do Apple (podobno są świetne) - labradora (ma 2 miesiące) - pół paczki paluszków sezamowych (drugie pół zjadłem w trakcie pisania tego posta) Jeśli jest Pan zainteresowany, proszę o kontakt: chybasoszalal@niepodam.pl Dziekuje i Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 17 Dołączył: 17.09.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ciekawe jak wygląda taka "specyfikacja" do projektu za 600zł (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://emaluszki.pl/images/articles/image_493.jpg) Ten post edytował szalek01 28.09.2012, 21:48:21 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%)
|
Co najmniej jedno zero, gdzieś uciekło (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Do wszystkich powyżej (poza autorem): Czego się czepiacie? Autor przynajmniej uczciwie przyznał od razu ile jest w stanie zaoferować, dzięki czemu osoby zainteresowane takimi pieniędzmi wiedzą na co mogą liczyć, a osoby niezainteresowane nie będą traciły czasu na zbędny kontakt i negocjacje. A czy znajdzie kogoś do wykonania zlecenia, to już nie Wasz problem.
Z dwojga złego już o wiele bardziej wolę takie sprecyzowane oferty. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 17 Dołączył: 17.09.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
sowiq masz poniekąd racje, autor tematu jasno postawił sprawę i może nie zasłużył na takie potraktowanie może nawet tu nie zagląda bo czeka na emaile.
Ale temat pokazuje jedno 600 zł na unikalny projekt, co ja rozumiem przez unikalne rozwiązania i dużo pracy może być za mało. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (20%)
|
Tak tylko szuka kogoś z rozbudowanym CMSem i z doświadczeniem - powodzenia!
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam !
Nie zajmuję się czytaniem postów, które nie prowadzą do niczego. Nie wiem jaki sens jest irytowania się z tego typu ogłoszenia przez nie które tutaj osoby i nawet nie chce wiedzieć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie interesują mnie opinie "znawców" powyżej. Napisałem konkretną ofertę z której zdaję sobie sprawę, że może nie być żadnego zainteresowania. Cena którą mogę zaproponować to 1000 PLN. E-mail: zeekgroup@gmail.com A teraz śmiało Panowie możecie nadal się irytować i wyśmiewać tego typu ofertę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie interesuję mnie to (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 21:56 |