![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem
potrzebuję wyciągną 5 rekordów z tabeli zawodnicy gdzie ich pozycja na boisku i to czy są w pierwszym składzie jest zapisane w innej tablicy
gdzie ja tu popełniam błąd ? chcę żeby boisko się wyświetlało w momencie gdy mam 5 zawodników w pierwszym składzie i wszyscy oni mają przyporządkowaną pozycję na boisku proszę o pomoc bo męczę się z tym kawałkiem ponad 20 godzin bez przerwy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 24 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Rokitno Szlacheckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
są jakieś błędy? bo ja widzę literówkę "zawodnicy_przyNaleznosc" ale może tak ma być
Ten post edytował hind 28.09.2012, 14:11:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jedynym błędem jaki tu wyskakuje to to że wyświetla boisko mimo iż nie wszyscy z pierwszego składu mają wybraną pozycję powiem szczerze że nawet jestem gotów zapłacić komuś za to że mi to poprawi na tyle aby wyświetlało tylko wtedy gdy pięciu zawodników będzie w pierwszym składzie i wszyscy oni będą mieć przyporządkowane pozycje
proszę o pomoc do ja już z tym krótkim kodem nie daję rady |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:53 |