![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, w moim skrypcie wyszukiwarki, szukam danego słowa po kolei we wszystkich bazach na serwerze. Oto kod:
Problem narodził się kiedy wyświetlam wyniki. Nie mam pomysłu jak wykonać sortowanie po zwróconych polach, ponieważ zwracam jeden wynik z danej bazy i przechodzę do innej bazy oraz jak widać wszystko zapisuje w tablicach. Mógłby ktoś poradzić jak rozwiązać ten problem? Bo póki co przychodzi mi do głowy sortowanie gotowej już tablicy. Dzięki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 307 Pomógł: 37 Dołączył: 9.11.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sortowanie gotowej tablicy (niesamowicie wolne rozwiązanie), lub Sphinx http://sphinxsearch.com/ nie dosyć że rozwiązanie darmowe to jeszcze prędkość działania wgniata w podłogę, wyszukiwanie pełnotekstowe na bazie ważącej grubo ponad 5GB trwa kilkadziesiąt ms. Jeżeli będziesz potrzebował pomocy, pytaj
![]() Ten post edytował Uriziel01 28.09.2012, 09:01:33 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje za odpowiedź. Zdaje sobie sprawę z tego, że sortowanie gotowej tablicy to długi proces dlatego pytałem o inne pomysły. Zaraz sprawdzam to co przesłałeś. Jeszcze raz dziękuje za podpowiedź. Pozdrawiam, Łukasz.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:07 |