![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Proszę o wyrozumiałośc ponieważ jestem początkujący.Zleciłem firmie wykonanie portalu ogłoszeniowego. Prace szły dobrze. Wczoraj 2 firma która miała wykonać inna strone internetowa wgrała (nadpisała) dane na serwezre. Wgrali na to Joomla. Jak sie zorientowali pokasowali i uciekli. Portal nie działa a nie wiem czy firma obsługujaca hosting bedzie w stanie zrobic backup. Jeśli nie, to czy są jakies szanse na odzyskanie tego wszystkiego. Portal powstawał na wordpress. pozdrawiam i dziekuje |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgłoś problem do firmy, u której hostujesz stronę
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam:)
Dziękuje za szybka odpowiedż ![]() Jeśli nie zechca/moga czy mozna to jakos przywrocic. Firma chce dodatkowych pieniedzy (ta która robi mi portal). Czy to prawda, ze beda musieli robic wszystko od nowa? Bo na moje rozumowanie pliki nie były nadpisane. pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wątpię aby firma nie miała u siebie lokalnie aktualnych plików
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 377 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ludzie dzielą się na takich którzy robią backup i będą go robić. Masz nauczkę na przyszłość. Najlepiej zwrócić się do firmy hostingowej żeby odtworzyli kopię jeżeli posiadają. A firma raczej też powinna mieć gdzieś projekt zapisany, jak nie ma to kiepskie tylko można mieć o nich zdanie.
Zły tag do tematu dałeś. MSSQL <> MySQL. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Czekam na odpowiedz z firmy hostujacej. Firma wykonujaca projekt zada 1/4 ceny, poniewaz twierdza ze trzen\ba wszystko od poczatku.
Jak mam zmienic tag? dziekuje i pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 04:00 |