![]() |
![]() |
-Gość_kuba- |
![]()
|
Goście ![]() |
to znowu ja... jestem w trakcie pisania prostego systemu logowania i... praca zostala wstrzymana, bo nie moge znalezc bledu...
to jest kod mojego formularza - formularz jest umieszczony w jednym z plikow .inc, ktore sa includowane do pliku index.php Kod <?php if (isset($message)) { echo '<p style="color: #f00;">', $message, '</p>'; } ?> <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post"> <table cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td id="haslo_tekst">hasło:</td> <td id="haslo_pole"><input type="password" name="haslo" size="20" maxlength="16" /></td> <td id="haslo_wyslij" colspan="2"><input type="submit" name="wyslij" value="ok" /></td> </tr> </table> </form> a to jest kod na poczatku index.php, ktory odnosi sie do includowanego formularza:
gdzie tu jest blad? bo ciagle wyskakuje mi cos takiego: Parse error: parse error, unexpected T_STRING in c:\inetpub\wwwroot\plan\index.php on line 20 |
|
|
![]() |
-Gość_kuba- |
![]()
|
Goście ![]() |
przepraszam, blad podczas kopiowania kodu, w tym wypadku linia 20 to bedzie linia 21, bo nieumyslnie zrobilem dodatkowa linie na samym poczatku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:09 |