![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: Nisko Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Występuje błąd: Parse error: parse error in c:\apache\users\test\3-21.php on line 16 Proszę niepisać że można to zrobić inaczej bo tu chodzi o konkretny przykład! --- tram tam tam tram tam tam :-) Prosze uzywac [php] do kodu php hwao ![]() Ten post edytował hwao 31.08.2004, 13:16:09 -------------------- ZARABIAJ W INTERNECIE
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz brzydko napisaną tą funkcję - gdybyś robił wcięcia, nowe linie itp. w odpowiednich miejscach od razu byś wiedział o co chodzi.
brakuje ci } po funkcji - jest nie zamknięta. PS. mogłeś użyć [php], przynajmniej byłaby podświetlona składnia... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakbyś to napisał jak Bóg przykazał i użył właściwego bbcodu, to zobaczyłbyś pewnie, że masz definicję funkcji niedomkniętą.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: Nisko Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dzięki ale nie ja to pisałem tylko takie znalazłem w necie w jedym z kursów.
-------------------- ZARABIAJ W INTERNECIE
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:49 |