![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@wojciechu, nie do końca rozumiem jak mam to zrobić, w jquery.chained.js mam wprowadzic jakies zmiany?
"jak w poście #7, żeby selecty miały swój 'name'." tylko ze u mnie nie bedzie zadnego pola select. --------- mam coś takiego i niestety nie działa:
pilk jquery.chained.js Ten post edytował terabit 26.09.2012, 10:20:54 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2012 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heh, a czytałeś stronę: http://www.appelsiini.net/projects/chained ?
Już w pierwszym zdaniu jest mowa, że to dot. selectów: Chained is simple jQuery plugin for chained selects |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
wiem, dlatego pytalem czy da sie to przerobic/dostosowac do "radio".
Bo gotowego niestety nie moge znaleźć dlatego staram się ten jakoś przerobić. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2012 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zadaj sobie pytanie po co przerabiać, skoro masz gotowca na rozwijane listy.... butem też można gwoździe wbijać, ale lepiej młotkiem
![]() |
|
|
![]()
|
|
wiem, jednak w moim przypadku przejrzyściej będzie wyświetlać całą liste, niż listę rozwijaną. Nie ma rzeczy niemożliwych dlatego myślę że jakoś da rade to przerobić, masz jakieś pomysły?
![]() Bo ja już całe Google przekopałem i nic sensownego nie znalazłem. Oczywiście nie oczekuję gotowca, jedynie porady jak się za to zabrać żeby zaczęło działać ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 07:19 |