![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto stary kod css który chce zaanimować dla lepszego efektu
znalazłem taki kod żeby animować css po najechaniu w niego(dodam że odnośnik ma nadany id="pa_m"):
Jak zrobić aby tam gdzie mamy padding i jego wartości wkleić cały kod css który jest u góry i jeszcze aby działo się to po najechaniu i po odjechaniu z odnośnika element wracał do poprzednich wartości i czy jeśli mam na stronie już element jQuery to czy zdefiniowanie na początku kodu w ten sposób sprawi że wszyskie funkcje w jQuery będą działać i możliwe będzie użycie kilka razy jQuery na jednej stronie bez problemów Ten post edytował vodkon 16.09.2012, 13:19:15 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 29 Dołączył: 5.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa ale tylko pierwszy odnośnik ja mam 3 których id jest taki sam wtedy tylko pierwszy działa, 2 sprawa obiekt nie wydaje się być zaminowany wygląda tak samo jak z "#pa_m:hover" oczywiście usunąłem ten i stworzyłem .pa_m_hover czy można zrobić tak aby obiekt był animowany płynnie przechodził?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 29 Dołączył: 5.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo id musi być unikatowe dlatego nie dział tylko dla pierwszego obiektu. A co płynnej animacji to nie wiem o co ci chodzi :/ po najechaniu dodajesz do obiektu klasę z wygladem jaki chcesz aby miał a po opuszczeniu kasujesz tą klasę dla obiektu. Czyli wszystko to co dałem ci w kodzie.
|
|
|
![]()
|
|
Tak, tylko chodziło mi o płynne przejście
w innej stronie użyłem płynnego przejścia ale nie wiem ja przerobić ten kod na klasy css na ten styl co podałem w pierwszym poście
Ten post edytował vodkon 16.09.2012, 15:59:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 21:46 |