![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dlaczego to niedziała /serwer smtp argosoft, php 5.0.00 Ten post edytował DeyV 1.09.2004, 20:07:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po czym wnosisz, że nie działa? Podja może jakie błędy wyświetla, albo co. Samo podanie kodu i stwierdzenie "nie działa" to może wystarczy, ale dla programu debugującego, tutaj potrzeba podać więcej szczegułów.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm, nic nie wyświetla [pusta strona]
ps. odradzam używania serwera argosoft (lepiej używać free smtp server) |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak mozesz pokolorowac ta skladnie bo trudno sie to czyta.
z tego co wiem przydalo by sie ustalic jakis port. No i dlaczego nie uzywasz imap skoro jest modul do php ktory jest prosty w implementacji i dziala poprawnie. Wiem bo bawilem sie na roznych serverach publicznych i komercyjnych, jedynie z o2.pl mialem problemy. Chyba ze twoim zamierzeniem bylo nie uzywac imap. Zamiast E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE moze uzyc E_ALL ? latwiej wychwycic blad. -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
port ustawiłem na 25, a co do raportów to pozmieniałem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozesz mieć przez admina zablokowane połaćzenia z protem 25...czasami tak robią
Polecam wykorzystywanie sendmaila który na każdym szanującym się serwerze (nie jakimś winshit) jest dostępny. A tak poza tym to moze byś odcczytywał odpowiedzi serwera co ![]() Pozdrawiam Ten post edytował Lukasz Luczak 3.10.2004, 11:14:32 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam pytanie wlasnie apropo sendmaila - przestawilem serwer na linuxe i nie potrafie skonfigurowac sendmaila - masz moze jakies dobre info na ten temat
![]() Dzieki i pozdrawiam -------------------- > Wamp5 + AdoDB + Smarty
> CherryPy + Python + Cheetah |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 08:58 |