![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiam !
Mam problem, nie dzialaja mi znaki konwersji ("n" i "t" reszty nie sprawdzalem). Wpisujac kilka instrukcji print po sobie (konczac oczywiscie "n") po wykonaniu skryptu w przegladarce zamiast wyswietlania sie tekstu linijka pod linijka wszystko jest w jednej lini oddzielone tylko spcja. Czy ktos moglby mi pomoc w tym temacie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
jasne tylko pokaz kod
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok wpisuje np.
<? print ("xxxxxxxn"); print ("yyyyyyyn"); print ("zzzzzzzzn"); ?> po przetworzeniu w przegladarce widze: xxxxxxx yyyyyyy zzzzzzz zamiast jak sie spodziewam: xxxxxxx yyyyyyy zzzzzzzz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Otwierasz w przegladarce? Czy podglądasz źródło?
Bo przcież chyba jasne jest, że w przeglądarce wyświelana jest tylko strona wynikowa, napisana w... HTML'u -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat Otwierasz w przegladarce? Czy podglądasz źródło?
Bo przcież chyba jasne jest, że w przeglądarce wyświelana jest tylko strona wynikowa, napisana w... HTML'u XHTML ![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaloze sie, ze zrodlo wyglada zgodnie z zalozeniami.
Problem sprowadza sie do interpretacji kodu przez przegladarke. Nigdzie nie ma znacznika <br> lub </br>, tak wiec zawartosc w przegladarce nie wyswietli sie od nowego wiersza :!: -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Dzieki gajcy :!:
moje przeoczenie dokladnie o to chodzilo :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:14 |