![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-marlena.w.- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Mam prostą stronkę stworzoną w PHP, jest 5 podstron widocznych w pasku menu. Ale chciałabym stworzyć dodatkowe podstrony nie widoczne w menu, które byłyby rozwinięciem jakiegoś wątku. Próbuję zrobić przekierowanie, ale przekierowywuje ,mnie na stronę główną a nie na nowo stworzoną podstronę. Wiem, że potrzebne jest wprowadzenie jakichś zmiennych, ale nie wiem za bardzo gdzie i jak:) Byłabym wdzięczna za podpowiedź. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 9 Dołączył: 23.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety bez wglądu do kodu nikt nie będzie w stanie Ci pomóc.
|
|
|
-marlena.w.- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 4 Dołączył: 22.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja z tego co napisalas nic kompletnie nie rozumiem.. Wrzuc konkretny kod jak dodalas te linki itd..
|
|
|
-marlena.w.- |
![]()
|
Goście ![]() |
To inaczej, wejdź na stronę którą podałam, następnie w podstronę Oferta, zjedziesz dalej i tam jest podlinkowana Analiza kolorystyczna. Po kliknięciu treśc powinna otworzyć się na nowej stronie, w pliku o nazwie Analizakolorystyczna.php, tymczasem otwiera się strona główna.
Tak to jest podlinkowane <a href="http://www.abram-makeup.com/?Analizakolorystyczna.php">ANALIZA KOLORYSTYCZNA:</a> Nie wiem co zrobić, żeby działało:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 4 Dołączył: 22.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli juz to powinno byc bez znaku zapytania czyli: <a href="http://www.abram-makeup.com/Analizakolorystyczna.php"> (chyba, ze wiesz po co ten znak zapytania to ok
). Jednak taki link tez nie dziala gdyz ten plik nie istnieje. Musisz sie upewnic ze plik ktorego szukasz jest na serwerze i wpisac dokladnie taka nazwe jaka on ma |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast:
wystarczy samo:
?nazwa ma na celu przekazanie wartości metodą GET... -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
-marlena.w.- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zamiast:
wystarczy samo:
?nazwa ma na celu przekazanie wartości metodą GET... Niestety po zmianie na nie działa. The requested URL /Analizakolorystyczna.php was not found on this server. Mimo tego, że plik znajduje się na serwerze, w tym samym katalogu co strona "Oferta" na której ma być odnośnik. Odnośnie tego znaku zapytania. Zauważyłam, że na innych podstronach się on pojawia, stad ten pomysł ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj z małej litery, albo sprawdź drzewo katalogów na serwerze.
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
-marlena.w.- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Zaloguj się poprzez FTP, menadżera plików czy innym dowolnym sposobem i przejrzyj jak wygląda zawartość katalogów i czy jest zgodna z Twoimi linkami.
|
|
|
-marlena.w.- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie mam problemu z dodaniem nowej podstrony do menu. ale pojawia się problem, gdy ma to być nowa podstrona, nie w menu. wszystkie podstrony, łącznie z tymi, któe chcę dodać są w 1 katalogu.
|
|
|
![]()
|
|
Hmm, chyba nie masz takiego pliku na serwerze?
|
|
|
-marlena.w.- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam:) dla pewności jeszcze przed chwilą aktualizowałam go.
|
|
|
-marlena.w.- |
![]()
|
Goście ![]() |
może potrzebne jest wprowadzenie jakichś zmiennych aby to działało??
|
|
|
![]()
|
|
Podaj mi dane do FTP... rzucę okiem, najlepiej na PW.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:26 |