![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 2 Dołączył: 26.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie z prośbą o pomoc:)
Pilnie potrzebuje informacji dot. czegoś takiego jak: -Jest pewien kod np.: I otóż nie wiem jak zrobić by pobrało wszystkie rel z diva o id list, a klasie heeeh Explode mi niezbyt pasuje:
Ponieważ, nie wiem jak zrobić by pobrało więcej niż, tylko jedno (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Może są osoby, które chętnie mi pomogą w tym, jakże "ciężkim" problemie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja zrobiłbym coś w ten deseń:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 2 Dołączył: 26.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie oto mi chodziło, ale dzięki za chęci:)
potrzebuje czegoś, z czym może nawet NaN jest tych divów, i potrzebuje właśnie pobranie każdego z nich ;p Może ktoś wie jak zrobić też tak: <div id='title'>cos1</div><div>wartosc1</div> <div id='title'>cos2</div><div>wartosc2</div> <div id='title'>cos3</div><div>wartosc3</div> <div id='title'>cos4</div><div>wartosc4</div> I wyciągnęło do tablicy: "title" => "wartosci" (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował rivos 13.09.2012, 19:37:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:14 |