![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaleta php jest duża ilość materiałów w sieci ale dziś trafiłem na problem który ciężko jest mi nawet jakoś sensowna wyszukać w sieci i dlatego piszę tutaj.
Mianowicie w serwisie mam podłączony TinyEdytor do edycji tekstu i wszystko działa ok mogę formatować tekst i przekazać go jako zmienną po przez post w formularzu do następnej strony gdzie jest poprawnie sformatowany i o to chodzi ale ten sam kod przegrany z localhost na serwer już nie funkcjonuje prawidłowo tekst jest przekazywany ale wyświetlany jest bez formatowania - zwykłym tekstem, bez kolorów i wielkości czcionek. Czy ktoś ma może jakiś pomysł - czego szukać ? za czym spoglądać? Czy to ustawienia php czy serwer ? Wszelkie podpowiedzi mile widziane. G. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prawdopodobnie serwer automatycznie wycina znaczniki HTML przed zapisaniem do bazy.
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest przed zapisem - na etapie przekazywania wartości w zmiennych z jednej strony do drugiej o ile dobrze się wyrażam
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 04:20 |