![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 2 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Uć Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozwinąłem sobie pewien kod komentarzy. Zastanawiam się czy jest jakiś sposób by uzyskać taki rezultat o jaki mi chodzi. Otóż w momencie dodania komentarza nie przekierowuje mnie na tą samą stronę artykułu. W pierwowzorze jest coś takiego.
Jednak z racji, że zrobiłem sobie przyjazne linki to po wciśnięciu przycisku wyślij otwiera mi jakąś tam ścieżkę którą może doczytać. Czy istnieje jakiś sposób by w header() móc zastosować jakieś wywołanie typu
Bo zdaje się, że albo o czymś zapominam albo w header() się raczej czegoś takiego nie zrobi -------------------- mess with the best die like the rest !
bardzo fajne remixy utworów na www.remixownia.pl desperacko śmieszny portal o jakże kreatywnej nazwie www.chybaty.eu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 13 Dołączył: 16.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 2 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Uć Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to wszystko robiłem dobrze. Z tym, że na końcu nie wyświetlała mi przyjaznego linka. I tutaj problem.
Posprzątałem kod i wyszło, że zapytanie miałem wcześniej z przyjaznymi linkami a całość dopisałem za stąd problem. Ten post edytował bigbadcompany 8.09.2012, 22:27:36 -------------------- mess with the best die like the rest !
bardzo fajne remixy utworów na www.remixownia.pl desperacko śmieszny portal o jakże kreatywnej nazwie www.chybaty.eu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 13 Dołączył: 16.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to wszystko robiłem dobrze. Z tym, że na końcu nie wyświetlała mi przyjaznego linka. I tutaj problem. Posprzątałem kod i wyszło, że zapytanie miałem wcześniej z przyjaznymi linkami a całość dopisałem za stąd problem. Czyli teraz już wiesz co i jak, i problemu nie ma? |
|
|
![]()
|
|
Czyli teraz już wiesz co i jak, i problemu nie ma? Tak zgadza się. Mam tylko jedno pytanie jeszcze. Jak pozbawić piszących komentarze możliwości wklejania kodu html tak by wszystko było traktowane jako zwykły tekst ? Wydaje mi się, że jest to funkcja strip_tags jednak nie wiem czy jest ona tym czego szukam Ten post edytował bigbadcompany 8.09.2012, 23:36:40 -------------------- mess with the best die like the rest !
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 21:06 |