![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z rozpoczęciem nowej linii w PHP.
wyjście to: here should be new line którykolwiek ze znaczników powinien zadziałać. funkcja printf również nie daje rezultatu. Używam Apache2 na Ubuntu 12.04. Mam zainstalowaną najnowszą wersję php. Przeglądarka to firefox, a plik wykonywany ma rozszerzenie .php. W celu rozwiązania problemu przeszukałem polskie i angielskojęzyczne tematy niestety wszystkie odpowiedzi sugerowały użycie któregokolwiek z powyższych znaków, TAGów. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz sobie źródło strony
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
patrzyłem, ale dopiero zaczynam z php i stronami internetowymi i w sumie nie bardzo wiem co tam powinno być.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aby <br /> działało poprawnie musi być objęte ramami strony, tj. html, body
![]() |
|
|
![]()
|
|
Już znalazłem rozwiązanie - trzeba wziąć <br /> w cudzysłów, a ja próbowałem tak jak w htmlu. Poza tym <br /> nie zadziała wewnątrz <?php ?> nawet jeśli całość jest w <html>.
Problem rozwiązany. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:22 |