![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 7.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, może mi ktoś powiedzieć, dlaczego ten skrypt
Zwraca mi wyniki podwójnie? Wyświetla te numery w formacie ddd dd ddd, potem wyświetla <br> ale wyświetla te numery po dwa. Ktoś wie co zrobić, żeby były pojedyncze? Od razu podkreślam, na danej stronie jest ten numer tylko RAZ w kodzie źródłowym. PS. Witam jako nowy uzytkownik na forum:] Jak cos zle z tematem, to prosze napisac, porawie:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 532 Pomógł: 24 Dołączył: 15.04.2011 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze Cie zrozumiałem, ale chodzi Ci o to, że wyniki funkcji preg_match_all() są dublowane w tablicy?
Jeśli tak to: Nie są, funkcja ta zwraca dwie tablice wewnąttrz jednej. Gdzie w pierwszej są wszystkie części pasujące dokładnie do wzorca, a w drugiej wszystkie pasujące do każdej części wzorca, jesli stosujesz grupowanie (znaki nawiasów itp) wyrażeń. Poczytaj co zwraca ta funkcja i jak ona dokłądnie działa to będziesz wszystko wiedział. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 7.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to mozesz mi wyjasnic czemu
zwraca np.: Xxx xx xxx Xxx xx xxx Yyy yy yyy Yyy yy yyy Zzz zz zzz Zzz zz zzz Co powinienem zmienic zeby zwracalo mi tylko jedna wartosc? Lub w jaki sposob wyswietlic tylko jedna z tych tablic? Ten post edytował Zakar 7.09.2012, 21:52:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 16:29 |