![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki kod:
... lecz, gdy jestem "na adresie" /action=forms&edit_start, to nie zamienia formstart ($_POST['aid'], to w tym przypadku 1), na podany w cudzysłowie kod. Co może być tego powodem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 3 Dołączył: 23.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Nie dawaj 'cos tam parametr' tylko "cos tam parametr"
- Na samym początku masz chociażby taki błąd:
I ogólnie na początek to polecam wywalić tą instrukcję w php, wstawić normalnie kod js i sprawdzać czy się wykona, jak nie to sprawdzać co wywala konsola i poprawiać błędy. Jak będzie działał poprawnie to wtedy możesz go wstawić w echo, a lepszym rozwiązaniem przy takiej ilości będzie heredoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W konsoli wywala błąd:
Uncaught TypeError: Cannot set property 'innerHTML' of null Jeśli dobrze rozumiem, to dotyczy on tego, że nie można ustawić wartości innerHTML. Twój sposób nie pomógł :/ Ten post edytował unnamedly 8.09.2012, 15:52:52 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 3 Dołączył: 23.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował ukaszf9 8.09.2012, 17:45:03 |
|
|
![]()
|
|
Co Ty mi w ogóle dałeś za kod? $_POST['aid'], to tylko w wymienionym przeze mnie przypadku 1, ale jest to wartość zmienna -.-
Ja się chyba domyślam, czemu występuje ten błąd. Otóż, echo wywołuje <script type="text/javascript">... na samym początku dokumentu, a nie w miejscu gdzie jest echo. Wg. mnie, rozwiązaniem byłoby dodanie tego na końcu dokumentu, po <div id="formstart1">... , a nie przed. Tylko jak to wykonać przy pomocy echo, ew. innej funkcji? |
|
|
![]()
|
|
Cytat // Parametr opcjonalny do sprawdzenia czy działa poprawnie Kod podany przezemnie działa poprawnie, wystarczy zmienić sobie warunek na taki jaki się chce i usunąć opcjonalny parametr, który użyłem do sprawdzenia ._. |
|
|
![]()
|
|
Wywala mi błędy związane z każdą kolejną tablicą asocjacyjną. Czy na prawdę nie ma funkcji, która dodawała by "tekst" na końcu dokumentu, a nie na początku?
|
|
|
![]()
|
|
Cytat na samym początku dokumentu, a nie w miejscu gdzie jest echo. To co jest w echo jest wyświetlane w tym miejscu, w którym została wykonana ta funkcja więc wstaw ją na koniec dokumentu ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:58 |