![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na swojej stronie mam kilka elementów, które mają takie atrybuty :
Kod name="tablica[*]" Gdzie * to dowolna wartość. Czyli, są to takie elementy : Kod name="tablica[saddas213]" name="tablica[lubieplackiZdzemorem]" W jaki sposób mogę za pomocą jQuery pobrać elementy które mają takie "name" ? próbowałem w taki sposoób : Kod $("*:regex(name, tablica[*])") Ale nie działa. edit:// Poradziłem sobię, dałem tak : Kod *[name*="tablica"] Nie jest to do końca to co chciałem, ale działa. Ten post edytował peter13135 7.09.2012, 13:13:35 -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Co do atrybutu name specyfikacja mówi jasno: Cytat ID i NAME musi zaczynać się znakami z zakresu ([A-Za-z]) i może zawierać cyfry ([0-9]) oraz następujące znaki: ("-"),("_"),(":"),(".").
-------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja jasno mówię, że mam nawiasy kwadratowe w name
![]() Tak czy inaczej, problem rozwiązałem w ciut inny sposób. Ten post edytował peter13135 7.09.2012, 14:54:54 -------------------- :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:13 |