![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam dobrego i rozwojowego hostingu typu reseller w tym momencie hostuję strony u d2.pl - ich pakiety zwykłego hostingu są odświeżane a resellery już niestety nie i tak od 2-3 lat ta sama oferta (albo bardzo podobna, niby większy server, ale z kolei opłaty z rocznych na półroczne z tą samą ceną == brak korzyści dla mnie). Jednak kontakt z book jest bdb i na takim też mi zależy.
Hosting będzie dla znajomych jako publiczny, dla mnie do majsterkowania i jakiegoś tam klienta któremu stworzyłem stronę. Mój obecny config to: Dysk: 10Gb Transfer: 50Gb/Miesiąc Reszta nie limitowana Za to płacę jakieś 350zł/rok (jestem na starych warunkach) Może znacie jakiś dobry polecany zamiennik może w niższej cenie? Potrzebuję czegoś dysk 20Gb i transfer minimum 100Gb/Miesiąc, takie coś u obecnego providera kosztowało by mnie 367,77zł/rok. (440zł/rok przy płatnościach pół rocznych - takie preferuję) Ten post edytował ShadowD 6.09.2012, 22:07:10 -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Unixstorm.org? Też jestem po d2.pl.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też używam resellera od unixstorm i mogę polecić.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 14:51 |