![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 1 Dołączył: 7.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym abyście ocenili projekt graficzny mojej strony. Ma to być prosta stronka z jakimiś informacjami o mnie, moim CV i danymi kontaktowymi. Design ma być prosty i przyjemny dla oka
![]() Co zmienić? Może wg zacząć od nowa? Layout |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli użyłeś takiego stylu, ja bym rogi inputów lekko zaokrąglił i ogólnie czegoś dodał bo przy takim układzie jest za pusto.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 1 Dołączył: 7.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten krój czcionki jest trochę mało czytelny.
i takie głupie pytanie dlaczego wstawiasz te obrazki jako gif'y ? |
|
|
![]()
|
|
Uczę się
![]() A w jakim formacie wstawiać? png? jpg? Jaka czcionka będzie bardziej czytelna? Arial może? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
2. wersja na TAK, ale wywal to coś spod czcionki, źle się czyta. I zrób jakieś lepsze przejście pomiędzy środkiem a stopką (jasny szary - ciemny szary), ta biała kreska jakoś mi się rzuca w oko i nie pasuje do całości. Ogólnie na plus.
|
|
|
![]()
|
|
To już chyba będzie ostateczna wersja
Layout Tylko te przyciski na dole mi się nie podobają, będę musiał coś z tym zrobić... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie to inputy za bardzo zaokrąglone, reszta ok. prosto i schludnie
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem te lampy po bokach tylko odwracają uwagę od środka.
Zastanawia mnie też logo. Tutaj masz ksywkę tomczyk, jednak po Twojej stronie stwierdziłbym, że masz na nazwisko Tomczak i ewentualnie zastanawiał się dlaczego w tej małpie jest kreska w dół. Czyli coś jak Tomczqk? To samo zresztą z drugą częścią logo. Wydaje mi się, że być informatykiem (computer scientist), można być dla znajomych, czy rodziny ale już nie za bardzo dla pracodawcy. Wydaje mi się, że pracodawca wolałby usłyszeć, że jesteś specjalistą od czegoś (a najlepiej od tego, czego on potrzebuje). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ładna, skromna, dużo jest tego w templates na WP, podobne motywy używam na swoich blogach, jak napiszesz na WP chętnie wstawię u siebie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona jak dla mnie bardzo ciekawa
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:42 |