![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Od kilku dni próbuje stworzyć skrypt, który będzie wysyłał dane z tego forumularza:
Sam formularz działa bez problemów, lecz większe rozkminy zaczynają się przy zabawie z próbą wstawiania danych do tabeli. Coś na wzór tego, lecz oczywiście w html: | PRZEDMIOT | DATA SPRAWDZIANU | ZAKRES MATERIAŁU | ======================================== |$przedmiot | $data | $zakres | Ważną rzeczą jest to, iż chcę by tabela z danymi została umieszczona na stronie w Wordpressie, a jeśli się da formularz była na oddzielnej - zabezpieczonej z panelu stronie ![]() Pozdrawiam! Ten post edytował Puryfikaterz 1.09.2012, 23:04:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze, formularz nie działa, chyba, że masz na myśli, że przekierowuje do strony skrypt.php. A czemu nie działa? Bo submit znajduje się poza formularzem. Po drugie, czemu <form> jest zamknięte dwukrotnie?
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To była pomyłka - właśnie przed chwilą to zauważyłem i poprawiłem
![]() Przedstawie sytuacje inaczej: Czy dałoby się zrobić, a jak da się zrobić to proszę o pokierowanie lub poradniki aby na stronie wordpressowej do tabeli, którą zrobię wprowadzały się nowe dane? Panel czyli powyższy formularz istnieje pod adresem "/dodajspr.php", a strona wordpressowa na której znajdowała by się tabela znajduję się na "/?page_id=134". Pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 16:59 |