![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z linkami względnymi tylko w IE. Przykładowo strona.pl po przejściu do strona.pl/aktualności przekierowuje wszystkie linki względne do strona.pl/aktualności zamiast do strona.pl Mam ustawione oraz w pliku .htaccess przekierowuje wszystko co jest po adresie strona.pl/ do index.php a parametry np."strona.pl/aktualnosci/12" pobieram w kodzie php. Edit: Ujmę to inaczej - gdy przechodzę pod 'strona.pl/aktualnosci/1' link odsyła mnie do 'strona.pl/aktualnosci/aktualnosci' natomiast gdy przechodzę pod 'strona.pl/aktualnosci/1/' ten sam link odsyła mnie do 'strona.pl/aktualnosci/1/aktualnosci' tak jakby <base> w ogóle nie działał. Ten post edytował marcin71293 1.09.2012, 22:50:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już tak próbowałem i nie pomaga.
Edit: Natknąłem się na coś o problemach przy złym początku strony. U mnie wygląda to tak: Czy może coś z tego powoduje problem. Zmieniłem doctype na "strict", usunąłem wszystkie białe znaki z dokumentu oraz powróciłem do składni <base href="http://strona.pl"/>. Teraz działa, dzięki za pomoc. Ten post edytował marcin71293 2.09.2012, 14:25:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:45 |