![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 4 Dołączył: 22.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam oto fragment kodu z mojego skryptu:
do tego momentu ten kod działa. natomiast gdy próbuje cokolwiek dodać do diva 'destElement' to onclick na podanych img przestaje dzialac. siedze juz na tym od 2 godzin i nie mam pojecia co moze być nie tak. nawet wpisanie takiego czegoś powoduje ze onclick przestaje dzialac:
W czym tkwi problem? Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi i pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Być może gdybyś spakował mi cały kod, to go odpalę i znajdę problem
![]() -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 14 Dołączył: 4.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli do tego diva dodajesz obrazki PO WCZYTANIU STRONY, czyli właśnie za pomocą JS albo ajaxa, to nie działa prawdopodobnie dlatego, że w drzewie DOM nie istnieją te elementy i nie ma do nich niczego przypisanego.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 4 Dołączył: 22.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Być może gdybyś spakował mi cały kod, to go odpalę i znajdę problem ![]() Ciezko byloby spakowac, bo to nie kawalek kodu, a kod do aktualizacji strony, duzo includow php itd. zreszta i tak nie chce zawracac glowy ![]() to js zywcem dopisuje tzn robi takie cos: , a gdy uzywa sie np. onclick to w tagu nic nie ma. Dlatego byćmoze jak przypisuje to przypisanie do onclicka jest "zgubione" tylko pytanie w jaki sposób w takim razie wcześniej było przypisane.. ![]() Jeżeli do tego diva dodajesz obrazki PO WCZYTANIU STRONY, czyli właśnie za pomocą JS albo ajaxa, to nie działa prawdopodobnie dlatego, że w drzewie DOM nie istnieją te elementy i nie ma do nich niczego przypisanego. Drzewo po wczytaniu strony dalej jest uaktualniane, to nie ma nic do rzeczy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 07:50 |