![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 2 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Uć Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W linijce 146 wyświetla się błąd Undefined index dokładniej jest to: $subpage = $_GET['pager'];
Wszystko banglało póki nie przeniosłem strony na serwer który pracuje obecnie na najnowszej wersji php. W czym tutaj może być problem ? Pomijając fakt, że powymieniałem stare funkcje typu eregi na preg i tych które będą usuwane w nowych wersjach softu to teraz jestem w kropce. Nie istnieje index ? Przecież istnieje i przy takim zastosowaniu funkcji nie muszę jej sprawdzać w żaden sposób. Prawda ?
-------------------- mess with the best die like the rest !
bardzo fajne remixy utworów na www.remixownia.pl desperacko śmieszny portal o jakże kreatywnej nazwie www.chybaty.eu |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 54 Dołączył: 31.08.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesteś pewny że gdy wywołujesz stronę masz w adresie 'pager' ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 2 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Uć Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesteś pewny że gdy wywołujesz stronę masz w adresie 'pager' ? Dziękuję pięknie ![]() Tak bardzo zagłębiłem się w kod, że nie zauważyłem źle nadpisanego pliku htaccess. Tak mało napisałeś a zarazem tak dużo ![]() Wyglądał tak RewriteRule remixy-house/$ index.php?str=house&pagerr A powinien RewriteRule remixy-house/$ index.php?str=house&pager Najwyraźniej drżące paluszki już mam przy tych poprawkach. -------------------- mess with the best die like the rest !
bardzo fajne remixy utworów na www.remixownia.pl desperacko śmieszny portal o jakże kreatywnej nazwie www.chybaty.eu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:13 |