![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Chełmno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam sobie skrypcik, który dostaje dane z formularza metodą post i ma poleceniem UPDATE zmienić pola LOGIN i KONTROLNE, jeżeli pole HASLO nie zostało zmienione:
Naturalnie to dopiero pierwsza opcja, jednak wypisuje mi na stronie coś takiego: Cytat 1 admin0 1a1dc91c907325c69271ddf0c944bc72 Administrator 1 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\usr\apache\httpd\html\project\chuser.php on line 28 Jak widać dane przesyłane są prawidłowo, więc problem prawdopodobnie z zapytaniem :/ Ten warning z tego co wiem oznaczać może wszystko a mi brak już pomysłów :/ Oto wygląd tych dwóch tabeli:
Dziękuję z góry za pomoc. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z pewnoscia pomocne bedzie wywolanie po wykonaniu zapytania funkcji mysql_error().
-------------------- WebHelp.pl
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Solve:
tutaj byly bledy:
i tutaj
mam nadzieje ze pomoglo, jezeli nie to pisz to dalej cos wymyslimy pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Chełmno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za rady - jak się okazało mysql_query wystarczyło - przecież on nic nie wyświetlał
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 07:42 |