![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, mam następujący problem - potrzebuję przerobić ten kod:
żeby treść diva kontener wypełniały informacje z divów np. #info1,#info2 itd.. a nie z plików php tak jak jest teraz: Potrzebuję jeszcze zrobić tak, żeby po wejściu na stronę i jeżeli nikt nic jeszcze nie kliknął, to, żeby jakiś defaultowy div się ładował, żeby strona nie była pusta.. Trochę namotałem, ale mam nadzieję, że zrozumiecie, Za wszystkie wskazówki dzięki z góry! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Dzięki, wszystko jest ok, z tym, że z tą domyślną zawartością źle się wyraziłem, potrzebuję zrobić tak, żeby domyślnie ładował się któryś z divów np. info1
+ mam jeszcze jeden problem, bo jak jest <a href="#"> .... to po klinięciu w to rozsuwana strona przesuwa się do samej góry ( przenosi tzn ), da się temu jakoś zapobiec ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod function load_div(div)
{ document.getElementById("demo").innerHTML = document.getElementById(div).innerHTML; return false; } -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 18:43 |