![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
dawno się nie odzywałem ale czytam wszystko na bieżąco. Dzisiaj zwracam się do Was z trochę dziwnym pytaniem. Otóż ostatnio stanąłem przed problemem znalezienia grafików do pewnego projektu. Zacząłem zachodzić w głowę gdzie najlepiej dać ogłoszenie i przyznam szczerze zgłupiałem jeszcze bardziej. Nie mam pojęcia gdzie mogę dać takie ogłoszenie. Oczywiście mogę je rzucić wszędzie gdzie popadnie na każdym forum (także tutaj), w portalach z pracą, portalach z usługami etc. Ale chciałbym uniknąć konieczności przesiania setek zgłoszeń spośród których 95% kompletnie nie nadaje się do pracy. Jednymi słowy chciałbym dowiedzieć się gdzie najlepiej dać ogłoszenie jeśli szukam grafików, którzy znają się na swojej pracy i mają chociaż minimalne doświadczenie a do tego zmysł graficzny. Powiedzcie proszę gdzie Wy dajecie ogłoszenia jeśli szukacie grafików: - do projektowania stron, - do projektowania dtp, - do animacji flashowych, - do projektowania grafiki na potrzeby gier 2d lub 3d. Może znacie jakieś miejsca bądź też kanały za pomocą których mogę dotrzeć do osób, które nadawałyby się do takiej pracy. Z góry dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie, Łukasz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:38 |