![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dlaczego po utworzeniu przez scrypt php katalogu o nazwie $login w folderze public_html czyli w tym wypadku
public_html/marvinnq/ i utworzeniu w nim dwóch plików index.php i ksiega.php a w tym wypadku public_html/marvinnq/index.php public_html/marvinnq/ksiega.php wyskakuje poniższy błąd?? Cytat Warning: Unknown(): open_basedir restriction in effect. File(/home/accounts_m/marvinnq/public_html/marvinnq/index.php) is not within the allowed path(s): (~:/tmp/upload:/tmp/sesje) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(/home/accounts_m/marvinnq/public_html/marvinnq/index.php): failed to open stream: Operation not permitted in Unknown on line 0 Warning: (null)(): Failed opening '/home/accounts_m/marvinnq/public_html/marvinnq/index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php4new/lib/php') in Unknown on line 0 http://marvinnq.boo.pl/marvinnq/ << link do błędu :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm, w ogole to ja bym unikal tworzenia folderow przez skrypt... why? bo to tworzy serwer ten folder, a nie ty jako uzytkownik
mi sie zdaje, ze to problem uprawnien do tego pliku ![]() ale glowy nie dam ![]() Ten post edytował sf 27.08.2004, 18:57:38 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
to bedzie nierealne bo katalogi są tworzone od nazwy uzytkownika.... nie moge robic tego ręcznie na jego rzyczenie kumasz??
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:37 |