![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pewien problem, napisałem aplikację na facebook, jak zwykła aplikacja (App on Facebook) wszystko było w porządku, problem pojawił się po przeniesieniu do zakładki fanpage (page tab). Powodem tego jest nieco inny sposób weryfikacji uprawnień.
W dokumentacji ( https://developers.facebook.com/docs/authen...ation/pagetab/) znalazłem coś takiego:
Działa to u mnie, tylko jak to zatrzymać? po wczytaniu zakładki prosi o uprawnienia, dostaje - następnie przeładowuje strony (bez proszenia o uprawnienia) i tak cały czas. W dokumentacji (link powyżej) znajduje "Parse and verify the signed_request parameter upon load" jednak nie potrafie tego wykorzystać (nie wiem co i jak wyciągnąć) aby zatrzymać skrypt weryfikujący. Mogę prosić o pomoc, fragment kodu do przeanalizowania? --EDIT-- Jednak udało mi się to napisać, aż wstyd, że tak długo siedziałem nad takim banałem. Zrobiłem coś takiego:
Mam nadzieje, ze komuś się przyda i nie będzie marnował tyle czasu co ja ![]() Ten post edytował Radus 25.08.2012, 22:45:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 03:22 |