Witam, mam problem przy zapisie rekordów pobranych do tabeli poprzez petlę while. Do bazy zapisuje mi się właściwa ilość rekordów, ale wszystkie posiadają dane z ostatniego rekordu, jak to można zróżnicowć. dziękuję za poradę.
Tak pobieram dane do tabeli:
{
echo '<form action="skladki.php" method="post">'; echo '<input type="hidden" name="a" value="save">'; echo "<input type=\"hidden\" name=\"rodzaj\" value=SK>";
echo "<input type=\"image\" style=\"width: 30px; height: 30px\" src=\"img/ikony/Save.png\" alt=\"Zapisz\" title=\"Zapisz\" onClick=\"java script:submit();\"> </input>"; echo "<input type=\"image\" style=\"width: 30px; height: 30px\" src=\"img/ikony/wyloguj.png\" alt=\"Rejestr Wpłat / Wypłat\" title=\"Rejestr Wpłat / Wypłat\" onClick=\"self.close()\"></input>"; echo "Obciążenie dotyczy:<br><input type=text name=opis size=\"50\"></input><br>"; echo "Podstawowa kwota obciążenia:<br><input type=text name=\"kwota\" size=\"20\"></input></p>"; echo "<table border=1 cellspacing=0 cellpadding=1 bgcolor=#ADB79E bordercolor=grey>"; echo "<th>Nazwisko i Imię</th>"; echo "<th>% wpłaty</th>";
{
$k++;
echo "<td><input type=\"text\" name=\"imie_nazwisko\" value=\"$r[login]\"></td>"; echo "<td>w/g opisu powyżej</td>"; echo "<td><input type=\"text\" size=\"5\" value=\"100\" maxlength=\"3\" name=\"procent\" onkeyup=\"CheckIsFloat(this);\"/></td>"; }
echo "</table></center></form>"; }
A tak próbowałem dokonać zapisu do bazy:
$imie_nazwisko = $_POST['imie_nazwisko'];
$data = $data;
$opis = $_POST['opis'];
$rodzaj = $_POST['rodzaj'];
$kwota = $_POST['kwota']*($_POST['procent'])/100;
for ($ile = 0; $ile < $n; $ile++){
{
imie_nazwisko='$imie_nazwisko',
rodzaj='$rodzaj',
opis='$opis',