![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 5 Dołączył: 10.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z góry przepraszam jeśi zły dział, ale odpowiedniego nie potrafiłem znaleźć.\
Chciałbym stworzyć domenę na zasadzie aliasu, tzn obojętnie czy będę się posługiwał linkiem domain.com/directory/file.php czy sub.domain.com/directory/file.php Umiem zrobić coś podobnego (wtedy w public_html tworzy mi się folder sub i tam mogę ładować pliki) Ja jednak chcę po prostu aby dostęp do wszyskich pików był również przez subdomenę, nie chcę kopiować całej strony w folder sub. Czy jest to w ogóle możliwe. Wiem, że coś podobnego można osiągnąć poprzez htacces (wtedy odwoła się do domeny) jednak, chyba nie o to mi chodzi. Potrzebuję tego aby sobie tam wrzucić wszystkie elementy statyczne (gif,png,jpg etc), tak żeby działało parallel downloading Jaki panel administracyjny do domen mam direct admin |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jaki hositing? nie masz możliwości zmiany folderu subdomeny? może napisz do administratora hostingu, bo u mnie się wybiera public_html/name itp.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 5 Dołączył: 10.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hosting bardzo mało popuarny;/
Chyba będę musiał pogadać z adminem, Cytat o u mnie się wybiera public_html/name itp. Gdzie masz taką opcję? Korzystasz z DirectAdmina?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:51 |