![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mój problem polega na tym, że gdy w skrypcie mam część kodu wykorzystującą curl, nie mogę wygenerować obrazka przez bibliotekę GD ("Obrazek nie może zostać wygenerowany, ponieważ zawiera błądy"). Gdy zakomentuje pierwszą cześć kodu (z curl), obrazek wyświetla się normalnie. Od razu zaznaczę, że nie jestem nawet przeciętnym programistą php, jednak czasami z doskoku potrzebuję coś stworzyć, więc prosiłbym o proste i jasne wskazówki. Oto kod, o którym mowa:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jak masz skrypt, który zwraca do przeglądarki obrazek, to ten skrypt ma zwracać TYLKO I WYŁĄCZNIE obrazek - NIC WIĘCEJ.
A więc takie inne instrukcje, które plują dodatkowe dane, jak: echo $html; echo("dobrze"); echo("zle"); mają zniknąć... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:09 |