![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 3 Dołączył: 22.04.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest kilka stron A,B,C,D,E.... wszystkie całkowicie zewnętrzne na różnych serwerach.
wszystkie te strony łączy jedno - mają input type="text" o identycznych nazwach. Mam stronę X, która ma w sobie iframe z zawartością strony np. A na stronie X jest button, który po kliknięciu ma mi wypełnić inputa na zewnętrznej stronie. sam problem dotyczy tego, że nie mogę znaleźć odpowiedniego sposobu jak to zrobić. Próbowałem w jQuery ale działało tylko lokalnie, na lokalnych plikach, gdy odpalałem zewnętrzny adres to nie udawało się. W jaki sposób dostać się do inputa na zewnetrznej stronie aby go uzupełnić ? będę wdzięczny za wszystkie pomysły. -------------------- Prywatny blog -> cupial.com.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To co próbujesz uzyskać poprzez IFRAME nie wypali bo przeglądarki blokują dostęp z okna z jednej domeny do okna z drugiej domeny - więc o tym zapomnij. Napisz więcej co chcesz uzyskać dokładnie - ma się wypełnić ten input po naciśnięciu buttona - po co?
Mi to wygląda na próbę zrobienia czegoś czego się robić nie powinno ![]() -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:40 |