![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapisując wcześniej jakieś ciągi znaków, bądź zmienne do pliku wszystko szło bardzo dobrze. Jednak odczytać konkretną zmienną jest już, jak dla mnie, nie łatwe...
Mamy w pliku: $śliwki n $wiśnie n $jabłka n $ananasy n $gruszki n Jak odczytać zmienną $jabłka? ![]() Pozdrawiam. Mam nadzieję pomożecie zagubionej osóbce :oops: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zapisując wcześniej jakieś ciągi znaków, bądź zmienne do pliku wszystko szło bardzo dobrze. Jednak odczytać konkretną zmienną jest już, jak dla mnie, nie łatwe... sprobujmy naprowadzic: czym sa jablka w tym pliku?
-------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jabłka np mogą być adresem strony. Przyjmijmy że "film.bajo.pl"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jabłka np mogą być adresem strony. Przyjmijmy że "film.bajo.pl" nie. chodzilo mi raczje o tym co mozesz powiedziec o umiesczeniutej liniii w pliku.
-------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat czym sa jablka w tym pliku?
Co mi da jak wiem czym sa jablka w warzywniaku jak nie wiem jak tam sie dostac ? :wink: ja bym odeslal do kiosku (manual) po mape ( file() ) ![]() i teraz jak juz wiemy jak tam dojsc to zastanawiamy sie: czym sa jablka w tym pliku? -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja jeszcze proponuje w tym kiosku obejrzec mapke ( fget() ) i zapytac sie kioskarki, ktore rozwiazanie jest lepsze dla twojego przypadku... (podpowiem, ze przewaznie lepsza bedzie mapa file)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 20:13 |