![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 1 Dołączył: 23.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem... skrypt działa mi na localhoscie - a na serwerze friko nie. Serwer obsługuje php. nie mam za wiele wiedzy, ale mam nadzieje ze serwer jest lipny
![]() moge wrzucić kod skryptu jesli to konieczne ale tam raczej błedu nie ma - tak jak mówie na lokalnym działa. jest to skrypt .php który generuje kod js i odniesienie do niego wygląda tak: <script src="js/abc.php" type="text/javascript"></script> Ten post edytował 7furik7 21.08.2012, 22:11:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 76 Dołączył: 27.12.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to sprawdź co wyświetla plik js/abc.php, może jakiś błąd etc.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 1 Dołączył: 23.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak uzywam firebuga to widac że w skrypt wrzucane są automatycznie jakieś smiecie - w sensie reklamy... a chodzi mi o to zeby w daleszej czesci aplikacji miec dane w text.tablica[zmiennaX]. abc.php działa wiec dobrze wpisuje tekst js poprawnie bo tak jak mówie... na localu dziala. pytam bardziej czy ktoś sie nie spotkał z takim przypadkiem? bo kody są raczej poprawne. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Spróbuj na innym hostingu, ewentualnie kup jakiś płatny za 3 zł na webd na miesiąc i zobacz czy działa.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 76 Dołączył: 27.12.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozostaje Ci zmiana hostingu, gdyż z twojego opisu wynika, iż hosting którego używasz dodaje reklamy do wszystkich plików *.php, więc twój skrypt tam nie zadziała.
|
|
|
![]()
|
|
ok
![]() dziekuje bardzo. pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:44 |