![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc piszę sobie teraz stronę, pod radio prawdopodobnie. Strona wygląda tak: logo, menu i slideshow.
A więc jak zrobić, aby wraz z powiększeniem strony (ctrl + scroll) obrazek na sliderze się powiększał do 100% jak jest ustawione w CSS? Tutaj drugie pytanie przy okazji. Kiedyś ze strony Blizzardu, dokładnie WoWa powycinałem kod itd - właśnie slideshow. Jeżeli użyję tego kodu w moim projekcie i będę go rozpowszechniał to coś mi za to grozi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Czy jeżeli będzie w plikach slideshowu, że został wykonany przez Blizzard Entertainment to mogę go używać w różnych celach? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Za pomocą JS bezproblemu przeskalujesz zdjęcia - js image scale
2. Nie możesz używać czyjejś własności intelektualnej bez zgody autora o rozpowszechnianiu nie wspominając 3. Nawet jeżeli dasz w stopce autora a nie masz pozwolenia na wykorzystanie jego materiałów będzie to kradzież |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, zaraz poczytam o tym js.
A więc będzie trzeba poszukać jakiegoś darmowego kodu w internecie albo napisać swój, własny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 590 Pomógł: 107 Dołączył: 25.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No chyba że ten kod na stronie WoW to właśnie darmowy kod lub gotowiec... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Problem w tym, że Ty raczej nie wiesz, jak sprawa stoi. A w takim przypadku będzie jak z g*: nie tykaj, bo będzie smród (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował abort 21.08.2012, 20:32:42 |
|
|
![]()
|
|
W plikach było napisane coś 'Copryight by Blizzard Entertainment' - więc pewnie są pliki prawami objęte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:11 |