![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Potrzebuje pomocy przy Drag'n Drop, zrobiłem kod: Kod <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $(function() { $("#inventory").draggable(); }); }); </script> Chcę jednak, żeby div inventory ustawiany był tak jak go wcześniej przestawiliśmy, a jeżeli nie ustawiliśmy to ustawia wartości początkowe: Kod #inventory { left:50%; top:50%; width: 430px; height: 320px; background: url('inventory.png') no-repeat; margin:-200px 0 0 -200px; position:absolute; } A jeżeli jest ustawiony już, to ustawia się w tym samym miejscu gdzie puściliśmy owy div. Myślałem nad cookie, ale w JS jestem laikiem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba nie myślisz, że ktoś to zrobi za Ciebie? Czego od nas oczekujesz?
Cytat Myślałem nad cookie, ale w JS jestem laikiem. Ciastka są dobrym pomysłem. Czytasz kurs, artykuły i próbujesz zrobić coś sam. Przyjdź z konkretnym pytaniem/problemem lub napisz ogłoszenie to może ktoś zrobi to za drobną opłatą za Ciebie. Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 22:08 |