![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z następującym fragmentem kodu. Zlokalizowałem już źródło problemu ale nie rozumiem czemu nie chce to działać. Problem dokładnie leży w zmiennych pozyskiwanych z dwóch pierwszych zapytań.
Wyświetlane są poprawnie a cała reszta inserta działa tak jak powinna.
Czy wyników tych zapytań nie można od razu przekazać do inserta? Czy może mam gdzieś jakiś błąd którego nie mogę się dopatrzeć? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 76 Dołączył: 27.12.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Drobne nakierowanie: mysql_fetch_assoc zwraca tablicę otrzymanych rekordów, tak więc rozwiązać można to w taki sposób
Ten post edytował untorched 19.08.2012, 23:32:02 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już wiem gdzie miałem błąd. Próbowałem nawet wcześniej przypisać do zmiennych, tak jak Ty mi to teraz napisałeś Untorched (dzięki za przypomnienie z tymi tabelami bo to co zrobiłem wcześniej było zupełnie przypadkowe). Problem leżał w tym, że moje filtrowanie danych z formularza wywalało mi "-" z kodu pocztowego i zapytanie nie mogło nic znaleźć.
Podaje działający kod bo może się komuś też przyda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Ten post edytował SEM 20.08.2012, 00:37:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 421 Pomógł: 310 Dołączył: 18.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mniej więcej tak:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:35 |