![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, mam pewien pomysł, ale jak zwykle zbyt mało umiejętności
![]() jak robić zdjęcia ( sklejać je do siebie, tak żeby stanowiły całość i dać to jako mape a po mapie poruszać się za pomocą javascript ) ? proszę o jakieś cenne wskazówki + linki do technologii w jakich to by było najlepiej napisać.. Trochę chaotycznie to napisałem, ale mam nadzieję, że zrozumiecie, dzięki z góry! @@@ Tutaj mam taki jakby przykład: http://www.youtube.com/watch?v=Qy1wvQfn-XQ...player_embedded Ten post edytował miras 19.08.2012, 17:02:11 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. film prezentuje animacje 3d a to co innego.
2. chcesz to robić za pomocą aparatu czy kamery? 3. większość aparatów ma tzw. "tryb panoramiczny" takie zdjęcie zwyczajnie otwierasz i skrolujesz w JS, przód/tył to po prostu inne ujęcie. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
no właśnie, mój aparat akurat ma taki tryb, a co do skrolowania zdjęć w js polecacie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jQuery.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
-Virtualsdfsf- |
![]()
|
Goście ![]() |
tutaj masz fajne wirtualne spacery http://www.vv360.pl/Portfolio,27
|
|
|
--pawlisia-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Według mnie szkoda zachodu na robie tego samemu..firma 4DL robi to batrdzo dobrze i prawie za darmo..rewelka
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:33 |