![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2005 Skąd: Z krzaków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Poszukuje osoby do współpracy perfekcyjnie znającej php oraz bazy danych SQL. Najważniejszym dla mnie kryterium jest rzetelność programisty i pełne poświęcenie się wykonywanemu projektowi. Po ustaleniu terminu liczę na to ,że dotrzymasz słowa bez przekładania oddania projektu na kolejne i kolejne dni. Miesięcznie posiadam kilka większych lub mniejszych zleceń od prostych skryptów po zaprogramowanie całych rozbudowanych serwisów - więc na pewno dużo zależy od pierwszego zlecenia czy podejmiemy dłuższa współprace na której mi zależy gdyż jestem grafikiem i czasem w jednym tygodniu mam do wykonania kilka projektów programistycznych których nie jestem wstanie obsłużyć. Aktualnie do wykonania jest filtrowania katalogu produktów. Sam katalog produktów jest już napisany (skrypt w php odczytujący produkty z bazy SQL). Trzeba dorobić do tego moduł filtrowania / wyszukiwania podobny a nawet identyczny w funkcjonowaniu do tego który występuje na ceneo.pl w lewej kolumnie. Po zaznaczeniu odpowiednich wartości (np producentów), albo podaniu zakresów od - do, skrypt dopasuje produkty które spełniają zaznaczone parametry przez użytkownika. Tak na prawde nie jest to nic innego jak wyszukiwarka bez opcji szukania po nazwie produktów ale po parametrach i właściwosciach. Wynagrodzenie do ustalenia , adekwatne do wykonanej pracy. Preferowany kontakt e-mail: rafal.robakowski@gmail.com - wyślij swoją ofertę, przedstaw portfolio a nawet podaj orientacyjne ceny - to wszystko będzie na Twój plus ! ewentualnie: gg: 2812312 tel: 667562684 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:19 |