![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdziłem wiele gotowych rozwiązań, ale żaden slider czy galeria nie działa tak jakbym tego chciał.
Potrzebuję naprawdę bardzo prostego skryptu z użyciem jQuery, ale jestem jeszcze zielony w tym temacie, więc proszę Was o pomoc. Jak to ma działać? Lista miniaturek zdjęć, po kliknięciu na miniaturkę ładuje się ona w innym divie w postaci większego pliku. I w tym divie z większym plikiem jest jeszcze możliwość kliknięcia w obrazek, który wyświetli się już w pełnym wymiarze. Fajnie jakby był też efekt przejścia typu fade. Chcę przygotować 3 rodzaje plików typu img1a.jpg; img1b.jpg; img1c.jpg; Nie wiem czy dobrze kombinuję, ale na chwilę obecną mam taką konstrukcję: Tylko, że append dodaje mi za każdym razem nowy obrazek, a chciałbym aby po kliknięciu w inną miniaturkę wcześniejszy obrazek znikał, a w jego miejsce pojawiał się nowy. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Edit: Sprawa załatwiona, zamiast append() powinno być html() Ten post edytował adrianbienias.pl 17.08.2012, 16:28:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 07:49 |