![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.piotrkusmierz.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na lata 90 to na prawdę ładna strona. Tyle, że mamy rok 2012.
Nie gadaj, że studiujesz informatykę i coś takiego robisz? ;P Ten post edytował qrooel 13.08.2012, 15:15:47 -------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gadam, pracowałem nawet jako phpowiec, kuleje z grafiką i stylami, no ale tu żadnego phpa nie ma zresztą stronke zrobiłem w jeden dzień testowałem czy mogę wrzucić coś w asp na serwer. Coś z miejsca da sie poprawić
![]() Chodzi mi bardziej czy taka stronka wg was może zostać czy bije w oczy że jest niehlujna albo jakas. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
a coś do poprawy z miejsca?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko, od razu. A ten komunikat że nie obsługuje niskich rozdzielczości jest naprawdę fajny. Znajdź jakiś gotowy styl może najlepiej.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
To jest wg gotowego stylu z książki o jquery(ruttera) komunikat da sie przeżyć, bardziej testowalem czy moge na serwer wrzucic aspx i zarezerwowac domene ale skoro mowicie ze jest nie do przejscia zmienie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 22 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisałeś to jeden dzień?
|
|
|
![]()
|
|
Tak, ale niektórzy w jeden dzień potrafią zrobić funkcjonalną stronke. Zresztą no napewno nie cały dzień ze trzy godzinki. Ale ja bym chętnie ją tak zostawił.
Ten post edytował pkrz86 13.08.2012, 16:26:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Tak, ale niektórzy w jeden dzień potrafią zrobić funkcjonalną stronke. Zresztą no napewno nie cały dzień ze trzy godzinki. Ale ja bym chętnie ją tak zostawił. Może jestem inny, ale nie znam takiej osoby ![]() -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.hongkiat.com/blog/60-high-quali...es-and-layouts/
Znajdź 2 różnice między tym co zrobiłeś, a przykładami z linku. -------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]()
|
|
w przykładach nie ma kart i wszystkie wyglądają bardzo dobrze zwykle jest wyszukiwarka i newsy, ale dzięki skorzystam z któregoś z gotowych, stawiam plusa.
Ten post edytował pkrz86 13.08.2012, 17:12:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie nie polecam opierania funkcjonalności strony na js. Ale skoro się uparłeś...
Strona wygląda hmm... urzekająco ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie jestem profesjonalistą, ale ta strona jest TRAGICZNA (caps lock nawet włączyłem jak troll), pomijając nie zbyt ładny wygląd dodam, że dostałem wiadomość, że strona nie obsługuję niskich rozdzielczości - mam 1366x768, dodam, że w rogu mam napisane "Your browser: Firefox", jestem z tym sprzeczny, wiem jaką mam przeglądarkę i nie wmówi mi jakiś skrypt, że używam firefoxa ;p Sam używam chrome o czym świadczy nazwa ikony "Google Chrome".
Krótko - Strona do przepisania. Gimp obowiązkowo i łapać się za przyjemne logo i ostylować ją jak nigdy dotąd! PSS. Dla porównania tu jest moja pierwsza strona w css ;p (nie do oceny, do porównania) http://binprogr.webd.pl/1/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No kurcze, nie wiem co myśleć. Strony piszę od niedawna, może miesiąc, może dwa. W szkole nawet nie mieliśmy podstaw pisania stron. Nawet ani jednej lekcji, a jestem obecnie w 3 klasie gimnazjum. Myślę, że pod względem stylu to strona wychodzi mi lepiej. Jesteś na studiach informatyki? Jakiś konkretny kierunek czy jak? Tylko nie mów, że coś z pisaniem stron
![]() Na Twoim miejscu bym zaczął wszystko od nowa - kurshtml.edu.pl. Pierwsza strona, którą zaczałem czytać. Przez tydzień też pisałem strony jak za lat 80, 90. W tabelach. Mówiłem 'css to nie dla mnie, nie ogarne tego', trochę nauki i się udało. Strony moje zapewne nie są idealne, nie najlepsze, ale się uczę ![]() Przepraszam za jakiekolwiek błędy - Opera wszystko podkreśla, a więc już sam nie wiem gdzie błędy robię : D |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam za jakiekolwiek błędy - Opera wszystko podkreśla, a więc już sam nie wiem gdzie błędy robię : D gdy jesteś w jakimkolwiek polu textarea w operze prawym, i w menu kontekstowym masz "słowniki" - możesz dodać, usunąć bądź zmienić ustawienia... sory za oftop... -------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Minęło parę dni, ale z ciekawości wszedłem na twoją stronę i chrome zasygnalizowało mi, że wykrył złośliwe oprogramowanie, szkoda że nie poprawiasz tej strony. Niezbyt estetyczny jest ten formularz w sidebarze po prawo, po co mi moje ip w rogu? (zapisujesz je w jakimś pliku czy bazie tak wgl.?) Po co? Po co mam wiedzieć jaką mam przeglądarkę? Podoba mi się tylko ogólne myślenie nad stworzeniem tej strony, (chodzi o rodzaj, te karty itp., chociaż ta animacja tekstu mogłaby być zamiast w prawo to w dół).
Ostyluj proszę tą stronę, popraw tło na bardziej "tliste", a nie obrazkowe ![]() ![]() PS. Tworzysz coś nowego czy porzuciłeś ją? |
|
|
![]()
|
|
Póki co porzuciłem ale pomyśle o poprawkach, które napisałeś.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:33 |