![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowalem FoxSerwa ale nie wiem co sie dzieje, ze nie chce mi przesylac danych z formularza. Moze ktos wie co to moze byc?
Sprawdzalem na innym serwerze i dziala ok. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
patrzac na KOD ktory wkleiles to wszystko ok wyglada prawdopodobnie nalezy zrobic format c:
ps. wklei kodzik plisss podaj czy jakis blad wyskakuje itp -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod jest w 100% OK, bo jak pisalem dziala mi na drugim serwerze, zreszta robilem proste operacje - formularz - POST do pliku, w ktorym tylko operacja odczytania zmiennej i nic. Brak wartosci.
Wniosuje wiec, ze problem tkwi w czyms u mnie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
Dzieki i sorry, ze sam nie poszukalem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Oby to się więcej nie powtórzyło.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.08.2025 - 04:39 |