![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 1 Dołączył: 1.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Moj problem polega na nie umiejętności przypisania danej z tablicy która wyświetlam do zmiennej w celu dalszej jej przekazania. Opisze po ktrótce co z czym..Generuje do SOAP pewne zapytanie które mi w odpowiedzi generuje taką właśnie tablice :
z tej tablicy musze wyciągnać zawartość pola "nrPrzesylki" zrobiłem to tak :
i to zwraca mi ten numer ( 4130080053361 ) . i moje pytanie teraz jest takie: Jak teraz ten numer przypisać do osobnej zmiennej ? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takim wypadku nie ma sensu stosować zapisu
z tego względu, że: jeśli nie wykona się $client->listNadanie($data); to prawdopodobnie klasa poczęstuje cie wyjątkiem który obsługujesz; nie ma tu najmniejszej potrzeby używania foreach'a bo nie musisz pobierać wszystkich rekordów tylko wybrane; znasz strukturę wieć nadal nie musisz skanować wszystkich obiektów; klasa zwraca ci stdClass więc możesz się do nich odwoływać jak do obiektów. Cytat Jak teraz ten numer przypisać do osobnej zmiennej ? Choćby tak:
oczywiście obudowując to blokiem try{} catch() {}, który już masz. Dobrze odczytałem istotę pytania? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 1 Dołączył: 1.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak dokładnie o to mi chodziło
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:11 |