|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2004 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%)
|
Cześć i czołem. Mam bardzo prosty skrypt, którego zadaniem jest wyświetlanie losowego zdjęcia. Problem w tym, że w galerii mam zdjęcia posegregowanie od 001.jpg do 157.jpg, a skrypt wyświetla losowe zdjęcia od 1.jpg do 157.jpg. Czy ktośby mi mógł powiedzieć, jak przerobić ten 'skrypt'. Z góry wielkie thx. Poniżej wklejam kod.
|
|
|
|
![]() |
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 2 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Warszawa Grochów Ostrzeżenie: (0%)
|
albo prościej:
Pozdrawiam -------------------- Zaprzyjaźniam się z Magento - www.heliantus.com.pl
|
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Skąd: Jastrzębie Zdrój Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
| -DJ_Volume- |
|
|
Goście |
A ja mam problem potrzebuje takiego samego skryptu do mojego portalu, tylko że u mnie są wymieszane cyfry zdjęć. A jak wstawiam któryś z waszych wyskakują mi np. Parse error: syntax error, unexpected '<' in /var/www/sites/yoyo.pl/m/p/mp5-clan/administration/panel_editor.php(111) : eval()'d code on line 1 takie błędy. HELP ME
|
|
|
|
| -Gość- |
|
|
Goście |
a możesz wkleić kawałek skryptu, począwszy od 1 linijki aż do miejsca gdzie wklejasz ten skrypt?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam
Mam bardzo duzo zdjec w ruznych folderach i zdjecia te maja ruzne nazwy i chcial bym zeby zdjecia byly wybierane z kilku folderow. Mozna cos zmodyfikowac skrypt?? jezeli tak to prosze o pomoc. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 03:37 |