![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zrobiło się trochę chłodniej i można spokojnie porobić coś przy komputerze. Ostatnio zainteresowałem się zakładami bukmacherskimi i chciałem spróbować napisać skrypt do typowania. Problem w tym, że nie wiem jak się do tego zabrać (pewnie spowodowane jest to tym, że jestem początkujący). Chcę zrobić coś takiego: Cytat chodzi o tę tabelę. Jak zrobić rozliczanie typu tak jak jest w ostaniej kolumnie, że np. +14.40 zysk, a następnie to co jest w zakładce archiwum i w statystyki? Od czego zacząć, jak się za to zabrać?Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robisz kilka tabel w bazie:
- mecze - tabela ze spotkaniami, czyli pola takie jak: id, data, godzina, typmeczu, gospodarz, gosc, wynik, kursgospodarz, kursgosc - typmeczu - id, nazwa (np. piłka nożna) - typy - id, idmeczu, typ, idkuponu (tabela przechowuje typy użytkownikow) - kupony - id, nick, stawka - użytkownicy - id, nick, email, haslo itd a reszta to PHP i matematyka ![]() Kod http://psbets.com/?typy - ta strona to po prostu pobranie spotkań, gdzie data rozegrania meczu jest większa lub równa dacie dzisiejszej i robisz limit np. 20.archiwum i statystyki to pobranie typów użytkowników i obliczenia ich skuteczności, wysokości wygranej. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, trochę mi to pomogło.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:56 |